Stały Bywalec
![]() |
|
Witam,
przedstawiam Wam moje twory. Gra słów w temacie zamierzona, ponieważ obecnie moja działalność dopiero rusza, więc jestem na etapie "inwestycji", co oznacza, że po prostu każdą gotówkę pakuję w swoje torby ![]() Szyję kilka rodzajów torebek: okrąglaczki z bawełny, skosy z ekoskóry lub ekozamszu, torebeczki na zamek, pudełeczka, kufry. Kolorowe materiały to szmatki, które dostały drugą szansę: zakupione w seceond handzie zasłony, obrusy, niezidentyfikowane płachty materiałów. Otworzyłam kram na etsy, zapraszam Krawiecką Brać do oglądania i komentowania ![]() https://www.etsy.com/shop/YapokBags?ref=hdr ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Załączam najnowszą pracę: torba lniana z wyhaftowanym liskiem ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Yapok, ale Ty żeś się rozwinęła z tymi torbami! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dzięki ![]() ![]() ![]() Ale powiedz proszę, jak tam daWanda? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
moja dawanda leży ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
No to jestem pod wrażeniem jakości obsługi klienta ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie bądź taką pesymistka, każdy sobie swoją drogę układa, każdy inną. Ja akurat działam tak, ale to z czasem wyszło. Na początku też byłam w ukryciu ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
A zatem, jak tego dokonałaś, wyszłaś z ukrycia i stanęłaś frontem do klienta? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rojkowa, mniam, ja lubię kawkę, gdzie mieszkasz? ;D ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Yapok, dawaj czadu
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.