Stały Bywalec
![]() |
|
Właśnie zamieściłam nowy tutorial, o tym jak zrobić torbę z męskiej koszuli. Rzućcie proszę profesjonalnymi oczyma, czy wszystko jest zrozumiałe. Będę wdzięczna za konstruktywną krytykę ![]() http://yapoktorby.blogspot.com/2016/06/torba-zakupowo-koszulowa-ostatnio.html --- Ostatnio edytowane 2016-06-19 13:26:51 przez yapok --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Muszę przyznać że ciekawy pomysł na wykorzystanie starej koszuli
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Torby są świetne
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ale czaderska ta torba, w życiu bym na taki pomysł nie wpadła
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Torba świetna! Nadruki na koszulkach cudne! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
hop hop zaglądasz tu jeszcze? ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Cześć ![]() ![]() Dziękuję wszystkim za miłe słowa! Zaglądam na forum, ale muszę przyznać, że o wiele rzadziej niż bym chciała. Jakiś czas temu zmieniłam pracę i jeszcze się chyba przyzwyczajam do innego trybu życia, gdzie dojazdy i inne niepotrzebne rzeczy zajmują czas, który można by przeznaczyć na życie/szycie. Ale własnie dzisiaj posiedziałam przy maszynie trochę dłużej i już czuję znajomy ból kręgosłupa od zbyt długiego szycia. I postanowiłam, że to dobry moment, żeby zajrzeć tutaj i się nad sobą ociupinkę poużalać ![]() No i jeszcze zrobiłam ostatnio kilka nerek, tak więc pochwalę się taką w kocie łapki ![]() Miłej nocki! ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.