Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ode mnie też najszczersze gratulacje!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratulacje!!! Ja też jestem rzadko zadowolona w 100% ze swojego szycia. Dlatego rozumiem cię. Sukienka na zdjęciu wygląda bardzo fajnie powinnaś być dumna z siebie. Jakbym teraz brała ślub to pewnie też bym sobie sama uszyła ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O to należałoby spytać moją mamę i babcię, zabobony jakieś, w które oczywiście nie wierzę, ale wtedy nie miałam ani siły ani czasu na wykłócanie się. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratulacje. Też tak mam, gdy coś uszyję to zaraz widzę jakieś mankamenty.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratuluję, uszyć taką suknię to wielka rzecz ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Wiecie co, zabobon jest taki, że nie można sobie samemu szyć sukni ślubnej, bo to przynosi pecha i źle wróży. Ale dlaczego - nie mam pojęcia. Może chodziło o to, żeby krawcowe zlecały szycie sukni innym krawcowym i aby pieniądze krążyły w handlowym krwiobiegu ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-12-03 19:44:21 przez yapok --- ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witam wszystkich! Bardzo długo mnie nie było, a dużo się pozmieniało!
Firma ruszyła trochę do przodu, choć wciąż łatwo nie jest. Udało mi się w końcu uporać ze stroną internetową, na którą zapraszam na www.yapok.pl Dajcie znać, jeśli macie jakieś uwagi lub jeśli są jakieś błędy - jedna głowa to za mało, żeby wszystko ogarnąć ![]() Podsyłam także moje najnowsze fasony - zaczęłam robić duże torby na zamek, mam na koncie plecak na jogamatę oraz zaczynam z koszulkami z nadrukami ![]() Pozdrawiam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
gratuluję stronki, nie wiedziałam ,dużo dowiedziałam się o japokach, nie miałam o nich pojęcia. Przejrzałam stronkę i brakuje mi tam czegoś - zakładki Realizacje - Yapoki w świecie czy jak to nazwiesz, bo skoro robisz pojedyncze egzemplarze i hafty na zamówienie to może warto je pokazać? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo estetyczna strona - sama robiłaś?
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dzięki LaGre za konkretną informację zwrotną - takie najbardziej lubię ![]() Muszę poprzeglądać zdjęcia i powrzucać więcej realizacji ![]() Strona działa pod shoperem, czyli oni dostarczyli podstawowe rozwiązania. Później stronę graficzną podrasował mi kolega, z którym chodziłam na kurs w Urzędzie Pracy (on dostał dotację na firmę informatyczną). Ja powiedziałam mu jak strona ma wyglądać, a on to wprowadził w życie. Oczywiście nie za darmo, ale myślę, że było warto. A wszystkie bannery, grafiki i zdjęcia robię sama, jest to niemal tak samo czasochłonne, jak szycie ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.