Wersja do druku

8 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 >

Mistrzyni Krawiectwa
Ode mnie też najszczersze gratulacje!

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
Dzięki za brawa :) Ale wiecie jak to jest - jak się samemu coś uszyje, to rzadko jest się ze swojej pracy tak na 100% zadowolonym. No, przynajmniej ja tak mam:) Też nie miałam za bardzo wsparcia ze strony kobiet z rodziny, przynajmniej na początku. Musiałam się zmierzyć z milionami pytań na przestrzeni kilku miesięcy: jak suknia, gdzie suknia, jak będzie suknia wyglądać, a co z halką itd. Można było zwariować:)Ale im bliżej daty ślubu tym pytań było mniej - na szczęście. I nikt sukni nie zobaczył do jednego dnia przed ślubem i pokazałam ją tylko mamie. Reszta gości zobaczyła suknię dopiero w dniu ślubu:) Ech, to były czasy:)
Gratulacje!!! Ja też jestem rzadko zadowolona w 100% ze swojego szycia. Dlatego rozumiem cię. Sukienka na zdjęciu wygląda bardzo fajnie powinnaś być dumna z siebie. Jakbym teraz brała ślub to pewnie też bym sobie sama uszyła :):):):)
Stara Gwardia
GoraLove, a dlaczego "tak się nie robi"?
O to należałoby spytać moją mamę i babcię, zabobony jakieś, w które oczywiście nie wierzę, ale wtedy nie miałam ani siły ani czasu na wykłócanie się.

http://goraloveszycie.blogspot.com/
Stara Gwardia
Gratulacje. Też tak mam, gdy coś uszyję to zaraz widzę jakieś mankamenty.
Stara Gwardia
Gratuluję, uszyć taką suknię to wielka rzecz :oklasky:
Wiecie co, zabobon jest taki, że nie można sobie samemu szyć sukni ślubnej, bo to przynosi pecha i źle wróży. Ale dlaczego - nie mam pojęcia. Może chodziło o to, żeby krawcowe zlecały szycie sukni innym krawcowym i aby pieniądze krążyły w handlowym krwiobiegu:) Dzięki za miłe słowa, bo miałam obawy przed upublicznieniem sukni na forum profesjonalnych szycioznawców:)

--- Ostatnio edytowane 2015-12-03 19:44:21 przez yapok ---
Stały Bywalec
Witam wszystkich! Bardzo długo mnie nie było, a dużo się pozmieniało!
Firma ruszyła trochę do przodu, choć wciąż łatwo nie jest. Udało mi się w końcu uporać ze stroną internetową, na którą zapraszam na www.yapok.pl
Dajcie znać, jeśli macie jakieś uwagi lub jeśli są jakieś błędy - jedna głowa to za mało, żeby wszystko ogarnąć:)
Podsyłam także moje najnowsze fasony - zaczęłam robić duże torby na zamek, mam na koncie plecak na jogamatę oraz zaczynam z koszulkami z nadrukami:)
Pozdrawiam:)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
gratuluję stronki, nie wiedziałam ,dużo dowiedziałam się o japokach, nie miałam o nich pojęcia. Przejrzałam stronkę i brakuje mi tam czegoś - zakładki Realizacje - Yapoki w świecie czy jak to nazwiesz, bo skoro robisz pojedyncze egzemplarze i hafty na zamówienie to może warto je pokazać?
Stały Bywalec
Dzięki LaGre za konkretną informację zwrotną - takie najbardziej lubię:) Na razie mam "galerię", gdzie jest dostępnych kilka zdjęć. Nie jestem pewna, czy jeśli ktoś zamawia u mnie haft logo na koszulce, to czy mogę to wklejać - tam jest czyjaś nazwa firmy itd. Mam wątpliwości, w sumie sama nie wiem czemu.
Muszę poprzeglądać zdjęcia i powrzucać więcej realizacji:)
Strona działa pod shoperem, czyli oni dostarczyli podstawowe rozwiązania. Później stronę graficzną podrasował mi kolega, z którym chodziłam na kurs w Urzędzie Pracy (on dostał dotację na firmę informatyczną). Ja powiedziałam mu jak strona ma wyglądać, a on to wprowadził w życie. Oczywiście nie za darmo, ale myślę, że było warto. A wszystkie bannery, grafiki i zdjęcia robię sama, jest to niemal tak samo czasochłonne, jak szycie:)

8 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.