Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo dziękuję ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Edytko, dlatego wszyłam podszewkę, sypie się okropnie, cała jestem czarna, wszyłam podszewkę również z powodu cekinów i dość twardej aplikacji, dla niuńki mogły by być niewygodne do noszenia. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dobry pomysł z tą podszewką w spodenkach na pewno będą wygodniejsze w noszeniu,co do sukienki to nie mam przekonania co do twojego pomysłu,a nie dałoby ci się wszyć pod spód cieniutkiej podszewki ja bym tak zrobiła ale oczywiście to jest tylko moje zdanie,zrobisz jak będziesz chciała
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zgadzam się z Edytą podszewka to jest to ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podszewka i tylko podszewka to moje skromne zdanie.i matko kochana dziewczyno czy Ty od siebie zawsze tak dużo wymagasz?????Wypalisz się od razu na poczatku.Pozwól sobie na małe niedociągnięcia to następny ciuszek uszyty lepiej bedzie Cię cieszył jak najlepszy prezent.a w sukience nie widzę tych straaaasznych błędów
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przejrzałam wątek wnikliwie, błędów nie widać, a dekolt to już całkiem seksowny Ci wyszedł. Sukienka bez tego czegoś ale za to na podszewce (a może druga warstwa materiału, jak nie za gruby??) będzie bardziej elegancka. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A wiecie, że ja sobie ostatnio kupiłam - halkę! ![]() Ja i halka - starzeję się. Definitywnie ![]() Monisia - wszyj podszewkę! ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tak moje kochane i kochani ![]() ![]() no i jeszcze ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-09-18 12:31:16 przez MonikaB --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka wygląda bardzo dobrze na moje oko, ale pewnie inaczej ja widziałaś oczami wyobraźni i stąd ta samokrytyka, ale jest naprawdę ok ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.