Administrator
![]() |
|
Monia idzie Ci naprawdę bardzo dobrze!
Jeśli masz kompleksy to idź proszę na bazarek i zobacz jak tam są uszyte i odszyte ciuchy - głowa boli! Ty zaczynasz a szyjesz naprawdę dobrze. Wiadomo, ze początki łatwe nie są, wiadomo, ze potrzeba wprawy ale z czasem wszystko zacznie wychodzić równo czyli tak jak chcesz. Będziesz szyć i pruć - pruć i szyć i tak oto dojdziesz do wprawy ![]() Sukienka na wesele robi wrażenie. Ja ją odbieram bardzo pozytywnie. Ciekawe wygląda. Spodnie dla malej super! Zupełnie inne niż to co spotyka się w sklepach :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no i dziś odespałam weselisko, posiedziałam na forum no iiii skroiłam bluzę do spodenek, jutro szycie, a właściwie dziś ![]() ![]() a oto jak mi dziś poszło, wiem że nikt tak nie kroi, no ale co tam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a to już wszystkie części ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
uszyte ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ślicznie mała wygląda w dresiku,widać jaka jest zadowolona
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
może zaopatrujemy się w tym samym sklepie z tkaninami ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja kupiłam ten sztruks na allegro był w miarę tani i żałuję że nie wzięłam go więcej
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Słodki, czasami żałuję, że moje pociechy już wyrosły z takich słodkich ubrań. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Widać że mała jest zachwycona nowym nabytkiem, super ! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A jak pięknie pozuje ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.