44 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Administrator
![]() |
|
TUTAJ głosowanie. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jest 22, więc wybraliśmy termin ![]() Więc teraz muszę wiedzieć ile osób dokładnie jedzie - zacznę szukać noclegu ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
No to pięknie ![]() ![]() Dobrze proszę Państwa - wpisujemy się na listę: 1. Stefa 2. Susanna 3. ... Proszę przekopiować listę i dopisać kolejny numerek ze swoim nickiem. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
1. Stefa
2. Susanna 3. Czeremcha 4. ... --- Ostatnio edytowane 2012-03-22 19:43:31 przez czeremcha --- ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
1. Stefa
2. Susanna 3. Czeremcha 4. MonikaMagdalena 5. ... myślę, że uda mi się ominąć ten zjazd w szkole chociaż w czerwcu egzaminy i nas ścigają, no ale bardzo chcę Was wszystkich spotkać:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ale Wam zazdroszcze! Bede czekac na obszerny reportaz i zdjecia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Napiszcie jak z organizacją jakie warsztaty i te de, spontanicznie - chcę jechać. No i koszta bo kawiarenka chyba nie za darmo ![]() Grupowy nocleg może być, jak sie zdecyduję dziś albo jutro napiszę... --- Ostatnio edytowane 2012-03-22 21:59:32 przez kora --- ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No mnie tez na pewno nie będzie (troszkę mam z irl, za daleko), ale chętnie poczekam na sprawozdanie,
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Koszta za kawiarenke beda zalezec od ilosci osob. Jak już będzie ustalona ilośc osób będą konkrety. Pan Andrzej - nasz nazwijmy opiekun w Strimie ![]() Wcześniej pisałam - na pierwszych postach propozycje i jak to tak ogólnie by wyglądało ![]() Super by było, aby do poniedziałku ustalić ilość osób - bo będę nam szukać noclegu grupowego ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
1. Stefa
2. Susanna 3. Czeremcha 4. MonikaMagdalena 5. Dolores69 (bez noclegu) 6. ... Postaram się już wrócić do żywych po cesarce. Myślę, że w miesiąc dam radę ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
44 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.