44 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
TEraz pytanie- wszyscy są chętni, którzy nocują poza domem na pokój grupowy? Proszę info na priv. ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ehm ja nie napisałam :/ ale ja też nocuje w domu ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Ale mnie korci żeby z Wami pojechać
![]() Tylko tak sobie myślę, gdzie ja taka zielenina krawiecka do takich wyjadaczy jak Wy ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
selene82 bierzemy wszystkich ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
![]() ![]() Termin 11-13 maja ? bo nie wiem czy się nie pogubiłam przez te 14 stron wątku ![]() Znane są może szacunkowe koszty? Hymmm musiałabym kilka spraw pogodzić ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Tak, 12-13 maja. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
|
|
Selene82 myślę tak samo jak Ty, gdzie mi tam do reszty...
![]() Ta Łódź to mi trochę nie na rękę, bo mam pewną sprawę wcześniej i nie zdążyłabym dojechać, chyba... że bym się teleportowała ![]() mam nadzieje, że następny zjazd wyląduje w Poznaniu, będę mieć na miejscu ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny lecę -siedzę na lotnisku ![]() W trakcie podróży będę załatwiać noclegi. Jest nas 8 osób i wszyscy zgadzają się na grupowy pokój. Postaram się załatwić hotel blisko Strimy ![]() Będę wdzięczna za przesłanie mi emaila od osób wybierających się na Zlot i nocujacych w hotelu na mój priv - [email protected] Będę mogła wszystkim odpowiadać łatwiej przez gmaila. Nas jest 10 osób łącznie 8 nocuje w hotelu - tak? ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Benia
![]() już miałam przemóc swoją nieśmiałość ... a tu bach! ... egzamin ze służby przygotowawczej na połowę maja mi wyznaczono ![]() Cierpię niepomiernie, ale muszę zrezygnować ![]() Wszystkim uczestnikom życzę udanego zlotu ![]() ach jak ja Wam pozytywnie zazdroszczę ![]() |
44 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.