44 strony: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
To na zlocie będziemy gratulować ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Qui, jadę!
Jestem chyba pierwszym 'Świeżynkiem'... ![]() 1. Stefa 2. Susanna 3. Czeremcha 4. MonikaMagdalena 5. Dolores69 (bez noclegu) 6. kora 7. ... ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Konstrukcja sukienki - ależ ciekawy temat!
W ogóle dobrze rozegrać takie spotkanie - bezcenne. Jeśli dacie radę przemyślcie jak to dokumentować - fajny wątek na forum. Cóż - ja zostaję w domu... |
|
Stara Gwardia
|
|
Już Wam zazdroszczę tego spotkania!!! Mam nadzieję ,że będzie obszerna relacja ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Planowałem się wybrać, ale w poniedziałek emigruję na jakiś czas i do maja na pewno nie wrócę ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Hallo Hallo tylko tyle nas będzie?? Proszę się dopisywać, czas nagli! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
1. Stefa
2. Susanna 3. Czeremcha 4. MonikaMagdalena 5. Dolores69 (bez noclegu) 6. kora 7. Juli ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
1. Stefa
2. Susanna 3. Czeremcha 4. MonikaMagdalena 5. Dolores69 (bez noclegu) 6. kora 7. Juli 8. Madziala |
|
Świeżynek
![]() |
|
Czy wybiera się ktoś z okolic Sosnowca? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
1.Stefa
2.Susanna 3.Czeremcha 4.MonikaMagdalena 5.Dolores69(bez noclegu) 6.kora 7.Juli 8.Madziala 9.magda |
44 strony: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.