44 strony: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Administrator
![]() |
|
Też się zastanawiam jak długo bannerki mają wisieć. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Proszę uprzejmie o usunięcie mojego nicka z tej listy. ![]() Nie jestem uczestnikiem zlotu,to pomyłka.
--- Ostatnio edytowane 2012-04-29 19:28:03 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chodzi o inną korę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak dla mnie imiona i nicki pisze się z dużej, więc nie powinno być dwóch kor, bo wszystkim będzie się mieszać.
Zawsze do kory jak ktoś ma można dopisać liczbę czy literę, aby było widać różnicę że to inna osoba. Tak samo Magda i magda - sorry, ale to mieeesza, a jest mnóstwo możliwości "nickowych". Tworząc listę hotelową nicki podwójne i mieszają ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Więc mam banerki - czas jak długo banerki mają być na naszych stronach będzie ustalony na zlocie. Choć ja zobowiązuję się na umieszczenie do końca istnienia mego bloga ![]() Wysłałam banerki do tych co mam emaila ![]() Jull Szklanka Aire Na_wybiegu Prześlijcie mi dziewczyny emaila i prześlę banerki ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
To już teraz wiem jaki materiał kupić/wysznupać na mojej "magicznej" półeczce ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na warsztaty mamy zabrać ze sobą tylko tkaninę. ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Administrator
![]() |
|
Maszyny w końcu są na miejscu ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-04-30 14:06:05 przez Susanna --- ________________________________________________________
|
Świeżynek
![]() |
|
Przydały by się jeszcze nici, będziecie pewnie kolorowe, a my możemy nie mieć wszystkich odcieni. Lepiej będzie jak się uzbroicie w swoje nici.
Pozdrawiam i do zobaczenia Andrew |
44 strony: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.