47 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow, ładne!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no piękna ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O kurcze.. ale się dziewczyny narobiłyście!
A jeśli chodzi o takie 'zaśmiecanie' to oby częściej i więcej ! ^^ (I tu sięwypowiada osoba, która wrzucila całe 2 prace ;P) Traktorek suuuuper! Mam nadzieję, że gwiazdki Ci ładnie wyjdą... A moze spróbuj ręcznie wyszć takie luźne gwiazki i później po tym konturze przeleć maszyną? Chociaż papier śniadaniowy też może się sprawdzić.. przecież nie musisz po nim szyć tylko możesz je wyciąć i też tuż przy konturach lecieć ![]() Ikk - ja tu widzę 2 narzutki! Jedną, którą sięchwalisz a druga zielona pod spodem ![]() Ps. Genialny pomysł z tą 'gazetową' tkaniną!!! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekować, dziękować ![]() Martynior, ta zielona pod spodem to lewa strona mojej własnej, zieleniastej narzuty (służy mi jako podkładka do zdjęć, a czasem jako "design wall") Polla, w rogu nadziergałam od kogo dla kogo i kiedy została stworzona. To ma być prezent dla mamy, ale nie wiem czy się spodoba. Gazetowe wzory są bardzo fajne. Ostatnio widziałam też mapy w szarościach z odrobiną koloru, ale byłam pod koniec zakupów, więc sobie odpuściłam (taka byłam dzielna ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oj to dzielna byłaś dumna jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ikk - Świetne!
Serio nie widzisz różnicy między podarunkiem, a sprzedażą wytworzonego przez siebie na cele handlowe towaru z ofertą umieszczoną w internecie ? ![]() Co jak co, gdzieś drogą pantoflową to na próbę sprzedawać, ale w internecie masz wszystko czarno na białym... No ale nie od tego ten wątek, dorosłymi ludźmi jesteśmy każdy robi co chce ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-03-20 16:42:03 przez imp18 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
imp 18, myślę, że Martynior już zbyt długo jest poza krajem i nie zdaje sobie sprawy jak to wygląda w Polsce - ja mam znajomych próbujących się utrzymać z rękodzieła i innych pracujących na swoim i mam jeszcze jakieś pojęcie, ale też mi czasem ciężko zrozumieć "zasady" panujące w naszym kraju. ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
imp18 widzę, że masz sklepik z rękodziełem powiedz mi jak Ci to idzie -chodzi mi ogólnie jest zainteresowanie? bo ja mam odczucia, że w Polsce to jak w Irlandii...mało ludzi kupuje rękodzieło- ale może to moje mylne spostrzeżenie... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ikk - aha, no to faktycznie może to być powód
![]() polla - a nie słychać tego optymizmu w moich wypowiedziach ? ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
eee pierzesz narzutkę? ja piorę a raczej obkurczam materiał na początku- ale tylko wielkie kawałki małe jadę żelazkiem z parą hmm ale potem już nie piorę po uszyciu ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
47 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.