47 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
moja droga ja szyje już od sierpnia 2012 buahahah ale zabrzmiało, ale serio to jak mnie najdzie to trzaskam i trzaskam potem na oczy ledwo widzę a do tego .. .brak pracy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja tez sie nad tym zastanawiałam, może doba u Polli ma 48 godzin ![]() Polla te serduszka to według jakiegoś tutka, czy inwencja własna? ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to korzystaj póki możesz bo jak już znajdziesz to czasu na szycie będzie niewiele :/
Szczególie jak człowiek zmęczony wraca i jedyne o czym myśli to zjeść coś i klapnąć na kanapę/fotel itd ![]() Ale aż mi się wierzyć nie chce! Od sierpnia 2012?!?! Nie ściemniasz? :P |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ikka mówisz i masz.. to z tutka
http://www.diaryofaquilter.com/2012/10/be-good-to-your-heart-quilt-block.html miłego są bardzo wdzięczne w robieniu serio ![]() Martynior nie ściemniam ![]() a jeszcze coś wiem, że praca to potem człowiek padniety itd...ale uwierzcie mi "ciągła przyjemność przestaje być przyjemnością " ;p --- Ostatnio edytowane 2013-03-19 17:29:08 przez polla --- --- Ostatnio edytowane 2013-03-19 17:31:11 przez polla --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To może powinnaś pomyśleć o jakimś sklepiku na Etsy i frontem do klienta, albo wejść w joint venture z Martyniorem i zasypać rynek w UK.
Dzięki za tutka, pomyślę, nad wykorzystaniem go w narzutce dla młodej damy, która ma niedługo zawitać u znajomych. --- Ostatnio edytowane 2013-03-19 17:31:58 przez ikk --- ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ikk ma rację!
Etsy, allegro, polski eBay (tylko radziłabym po angiesku pisać, żeby się też wyświetlało w 'międzynarodowych' wyszukiwaniach) i zawsze coś się sprzeda ![]() Będzie na nowe materiały ![]() Oki... to ja siadam i zaczynam wycinac paski na podkładki i lamówki ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pollu, dobrze, że szyjesz, bo długotrwały brak pracy ma katastrofalny wpływ na samoocenę (poparte własnym, gorzkim doświadczeniem), a szyjąc odnosisz małe sukcesy, które podnoszą samoocenę. Szycie stanowi świetną odskocznię, ale niech Cię nie rozprasza i niech nie zajmuje więcej czasu niż szukanie pracy, bo to dzięki pracy są maszyny do szycia, ładne materiały itd.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pięknie szyjesz!
![]() Dziewczyny żeby to takie proste było z tą sprzedażą - przecież żeby coś sprzedawać to jeszcze działalność trzeba, zusy opłacić i inne przyjemności... Czasami niestety bardziej opłaca się być bezrobotnym, bo nasz wspaniały rząd każe sobie płacić 1000zł miesięcznie za możliwość pracy na swoim, a że Tobie nic nie zostanie lub jeszcze dopłacasz do tego to nikogo nie obchodzi ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Natlia masz absolutną rację, pomijając aspekt finansowy, ja jestem zwierzęciem stadnym i muszę do ludzi ![]() ![]() ![]() imp18 no tak jest niestety --- Ostatnio edytowane 2013-03-19 21:35:02 przez polla --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale kto tu mówi o działalności. Przecież można sprzedać kilka sztuk 'rękodzieła' na allegro a nie zaraz sklep otwierać i firmę zakładać
![]() |
47 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.