Stara Gwardia
|
|
Manuskrypt - kup białą i kolorową butelkę i podpisz markerem. Wlewaj do jednej szampon, a do drugiej odżywkę i po problemie ![]() Albo powiedz: "przeczytaj sobie napis na butelce i będziesz wiedział". Ja zauważyłam, że mój mąż często nie to, że czegoś nie wie, ale nie chce mu się. Woli oczywiście jak ja mu pójdę i podam. I czasem podaję, ale jak mi się nie chce to mówię coś w stylu - że to nie ja będę się potem męczyć - i jakoś sam też potrafi ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wiele osób myje włosy odżywką, więc małżonkowi nic się na pewno nie stało ![]() Swoją drogą nie znam żadnego faceta, który by miał problem z odróżnianiem kolorów. To znaczy jest jeden, który twierdzi, że jest daltonistą (!), ale ubiera się z takim wyczuciem kolorystycznym, że nie bardzo mu wierzę. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wiecie co , my mamay taką konstrukcję, że zawsze coś facetowi znajdziemy. Mój mąż rzadko chodzi na zakupy spożywcze, bo twierdzi, że nawet jakby się bardzo starał , to i tak kupi banany skręcane nie w tą stronę co trzeba. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
A umyć się ,i włosy też, można i żelem do twarzy ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
A może mężowi chodziło raczej o wspólną kąpiel i celowo popełnił błąd, żebyś zauważyła,że bez Ciebie jakoś mu nie idzie najlepiej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ http://onkowo.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Albo płynem do higieny intymnej ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śmiałam się z niego, ale bardziej dlatego, ze kilka razy podstawiałam mu pod oczy butelkę z szamponem. A i tak nie mógł jej skojarzyć.
Kilka ładnych lat temu, płyn "K" do płukania tkanin był w podobnej butelce, jak szampon "Familijny". Różniły się tylko kolorem. I mój tatuś mył sobie głowę tym płynem "K", bo miał problem z rozróżniem butelek. Umyć włosy, umył, ale dziwił się, że ten szampon nie chciał się pienić. Dopiero, kiedy przed samym myciem podstawiłyśmy mu butelkę z szamponem, to wtedy mył włosy szamponem ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
To już mi wygląda raczej na jakąś sekretną tradycję w tej rodzinie! Jakiś taki rodzaj obrzędu... ![]() Może kiedyś jakiś przodek przysiągł, że nigdy on i potomni nie użyją dobrowolnie szamponu? Spróbuj zbadać temat... ![]() Zbych ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
|
|
he he he ![]() Męża bolało gardło: -Kochanie jest coś na gardło? - W szfce w łazience jest Chlorchinaldin, weź sobie. -Znalazłem , ale co on się tak pieni? Bo był to,owszem, Chlorchinaldin, ale tabletki dopochwowe ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ha ha ha
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.