294 strony: « < 93 94 95 96 97 98 99 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Mileno, widzę, że jesteś zdecydowana i pewnie kupisz Sew Mini. Ale wg mnie Sew Mini starczy Twojej córce na rok (szybko z niej wyrośnie), a gdybyś kupiła jej Silvera, to ten powinien jej wystarczyć powiedźmy na 5 lat. Wydaje mi się, że moje podejście w dłuższej perspektywie jest mniej kosztowne. Cokolwiek zdecydujesz, życzę Wam dużo radości z szycia ramię w ramię. Na pewno będzie cudownie.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Wiem, ze ten temat wiele razy się powtarzał, jednak rynek nie śpi i wciąż wypuszczane są nowe modele maszyn do szycia. Bardzo proszę o pomoc w wyborze maszyny do szycia. W mojej rodzinie wszystkie kobiety szyły od pra pra pra i jeszcze dalszej pra babki. Teraz ja dojrzałam do swojej przygody z krawiectwem. Nie chce pytać mamy, babek i ciociek ponieważ mają swoje od lat wysłużone Łuczniki i wypadły z obiegu, dlatego proszę Was, drogie forumowiczki o radę i pomoc
![]() ![]() Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ta wiadomość została przeniesiona z wątku Jakie maszyny mamy... |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bo dzianinę trzeba umieć szyć ![]() ![]() Dzianiny. Szyte tą samą maszyną. Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Święte słowa. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dopiero chcę zacząć moją przygodę z szyciem i zdecydowałam się na maszynę silvercrest z Lidla. Mam problem na którą się zdecydować, białą czy bordową?
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
![]() tez chcialabym miec takie problemy ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
one minimalnie się różnią i oto mi chodziło.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jestem przekonana, że Elna i Janome mają w środku to samo. Swego czasu wybrałam Janome tylko dlatego, że bardziej mi odpowiadała wizualnie.
Mój osiołek ma się dobrze, mam inne bardziej wypasione maszyny, ale co rusz go wyciągam, bo lubię na nim szyć. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Miałam Janome Mini, używała jej jedna osoba z mojej rodziny a teraz mieszka u mojej przyjaciółki. Fajna maszyna, szyje zdecydowanie wolniej niż "dorosłe" maszyny i ma specjalnie wyprofilowaną stopkę, żeby nie przeszyć sobie paluszków. ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Także myślę, że ta maszyna jest idealna dla kilkuletniej dziewczynki ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
294 strony: « < 93 94 95 96 97 98 99 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.