Świeżynek
![]() |
|
dzianina zarąbista tkanina
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kocham chodzic w dzianinach oraz z nich tworzyc , gdybym mogla to nonstop mialabym dzianine na sobie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ostatnio znowu kupiłam dzianinę - kolejną do kolekcji ale też i kupiłam tkaninę :> tylko teraz nie wiem czy nie za mało i czy na spódniczkę wystarczy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jawlasnie zaczynam szyc dla siebie spodnie oczywiscie dzianinkowe ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
20 cm spokojnie starczy na spódniczkę dla Ciebie ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
No właśnie nie bo ta spódniczka ma "ogon" ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aaaaaaaaa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja dotychczas preferowalam tkaniny, no ale do czasu, teraz uwielbiam dzianiny zwlaszcza te ocieplane bo zmarzluch jestem
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Znowu skusiłam się na kawałek dzianiny - ehhh a miałam nie kupować ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus ja wlasnie 3 metry dresowy grubiutkiej zamowilam ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.