47 stron: « < 35 36 37 38 39 40 41 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Aune, bardzo ładne prace. Quilt wcale nie musi być zszyty z kawałków tylko odpowiednio przepikowany, a Twoje dzieła spełniają ten warunek (na pewno lepiej niż moja radosna twórczość). Zauroczyła mnie poducha z dwoma konikami.
A zdjęcia ... cóż - wiele bym dała, żeby takie robić ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Świeżynek
![]() |
|
ikk, ależ Twoje prace są piękne
![]() zajrzałam do Twojej galerii ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aune, dziękuję za dobre słowo, ale ostatnio leń mnie dopadł i leżą porozgrzebywane projekty ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Aune podziwiam Twoje prace, takie są staranne i ładne
![]() ikk wiem jak to jest z tym leniem, bo mnie też ostatnio strasznie dopada i nic do przodu się nie posuwam z moimi pracamj ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
AUNE twoje poduszki są śliczne. Jestem ZACHWYCONA!! ![]() Piękne! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne poduszki! A ta ostatnia rewelacja, bardzo podoba mi się taki styl
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aune bardzo fajne prace tak trzymać czekam na inne uszytki ![]() jak to miło wrócić po urlopie a tu niespodzianki w postaci nowych prac ![]() Ikka narzutka już ukończona ta w serducha? ja zrobiłam na szybko poszewkę (bo co innego bym miała zrobić ;( )z pozostałości matriałów po gwiazdach-tych co ostatnio pokazywałam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pollu, patrząc na Twoją poduszkę od razu zaczęłam śpiewać
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ha,ha,ha to tak jak ja siedząc przy maszynie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Polla, słodka ta poducha i rzeczywiście, aż chce się śpiewać.
Moja narzutka leży i czeka na wenę (jak cała reszta projektów, nie tylko patchworkowych). Do Lux'a wreszcie przyszło lato, także każdą wolną chwilę staramy się spędzać na rowerze i wieczorem już mi się nie chce szyć, szczególnie, że pracownia jest na poddaszu ![]() ________________________________________________________
47 stron: « < 35 36 37 38 39 40 41 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.