47 stron: « < 37 38 39 40 41 42 43 > »
Administrator
![]() |
|
Maślanko praca PERFEKCYJNA i bardzo twórcza ![]() Pajesiu nie poddawaj się, zacznij od czegoś prostego a zamiast maleńkich kwadracików spróbuj szyć nieco większe ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiecie, Sus i ikk, spodobał mi się konkurs Łucznika, mam ochotę na zestaw do patchworków, przydałby mi się... póki co, uszyłam ten jeden kwadrat, jutro przysiądę i albo spróbuję kolejne kwadraty... jeszcze jest chwila na uszycie czegoś konkretnego... kolega, specjalista w martial and fine arts, mi kibicuje, więc głupio by było się wycofać... IKK uszyj coś na konkurs, nie będę sama
![]() PS. mam uszyty spory prostokąt z kwadratów, takich 15x15cm, czekają na jakieś inne "łaty" do powiększenia - wtedy tylko dorzucić ocieplinę i jednolity materiał - przeszyć razem - i... gotowe ale na konkurs się nie nadaje, za mało efektowne ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-07-30 21:50:19 przez pajesia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pajesiu, szyj dzielnie a ja będę trzymać kciuki ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Administrator
![]() |
|
Pajesia ja wrzucę na konkurs kocyk który uszyłam dla Stasia. Jak patrzę na inne prace to widzę, że nie ma szans ale co tam - spróbować można. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Widziałam już Twoją pracę na łucznikowym FB - musisz wygrać, jest boska ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Maslanka super, znam Twoją pracę z konkursu Łucznika, ja dałam torbę ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciekawa jestem co pokażesz jak już będziesz bardziej śmiała ![]() Piękna kołderka - bardzo dziewczęca ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Haha, no nie wiem.. ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Piękne te Wasze patchworki ![]() ![]() ![]() Bajkowa Pracownia ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli to nie problem .... Ja też chciałabym uszyć kołderkę,ale jak na razie to nie mam odwagi... ________________________________________________________
|
47 stron: « < 37 38 39 40 41 42 43 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.