294 strony: « < 156 157 158 159 160 161 162 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje za pomoc
I jeśli mógłby mi pomóc to prosiłbym o przejrzenie aukcji allegro z maszynami i podania linków z używanymi sprawnymi maszynami do 230 zł z przesyłką warych zakupu Z góry dziękuje ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-12-19 16:02:52 przez piotrm210 --- ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja osobiście zdecydowałabym się na trzecią maszynę-Singer. Chociaż Pani chandluje różnymi sprzętami (widze, że również maszynami) to zerknij na jej opinie. Ludzie sa zadowoleni.
A maszyna jest w bardzo ładnym stanie wizualnym-ktoś o nią bardzo dbał albo mało jej używał. Poza tym ma sporo fajnych ściegów. Ale to tylko moja opinia-decyzja należy do ciebie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
--- Ostatnio edytowane 2013-12-19 16:05:11 przez piotrm210 --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja osobiście zdecydowałabym się na trzecią maszynę-Singer. Chociaż Pani chandluje różnymi sprzętami (widze, że również maszynami) to zerknij na jej opinie. Ludzie sa zadowoleni.
A maszyna jest w bardzo ładnym stanie wizualnym-ktoś o nią bardzo dbał albo mało jej używał. Poza tym ma sporo fajnych ściegów. Ale to tylko moja opinia-decyzja należy do ciebie. Prawda ,prawda ,ale nie wiem czy zdążę ją kupić ,a poza tym to ona odprasza mnie tymi ściegami wcale mi nie potrzebnymi.JA CHCĘ ZYGZAK I PROSTY z możliwością regulacji ich długości w przypadku prostego i szerokości w przypadku zygzaka. Rozbudowane funkcje ,to jest to co mnie odprasza od nowoczesnych maszyn ostatnio. I jeszcze jedno ,tak jak oglądam tego singera to wygląda na to ,że on ma możliwość wyboru 3 ustawień szerokości zygzaka ,a nie ustawienia skokowego ,choć mogę się mylić ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ten singer to dobra maszyna, konstrukcyjnie dopracowana. Wcale nie musisz używać tych wszystkich ściegów ale z czasem może okazać się, że zechcesz spróbować czegoś nowego, wtedy będą jak znalazł. No i masz próbkę ściegu. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ech no nie wiem xd może poczekam aż znajde jakiegoś łucznika typu 877 albo starszą ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bo w sumie nadal jestem w kropce , łucznik typu 451 itd jest fajny i takiego bym chciał ale na allegro dą tylko takie powyżej mojej ceny ,bo chcę zadbaną i wyregulowaną ,tamta singerka mi sie nawet podoba ale ten zygzak.... można wybrać tylko 3 rodzaje tego ściegu ![]() Także nie wiem ![]() Jakby zechciał mi pomóc ,to tak jak mówiłem wcześniej ,proszę o linki do aukcji allegro z maszynami wartymi zakupu do 230 zł z przesyłką ,tylko żeby były zadbane Z góry dzięki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bo w sumie nadal jestem w kropce , łucznik typu 451 itd jest fajny i takiego bym chciał ale na allegro są tylko takie powyżej mojej ceny ,bo chcę zadbaną i wyregulowaną ,tamta singerka mi sie nawet podoba ale ten zygzak.... można wybrać tylko 3 rodzaje tego ściegu ![]() Także nie wiem ![]() Jakby zechciał mi pomóc ,to tak jak mówiłem wcześniej ,proszę o linki do aukcji allegro z maszynami wartymi zakupu do 230 zł z przesyłką ,tylko żeby były zadbane Z góry dzięki ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-12-20 12:10:29 przez piotrm210 --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Chodzi ci o 3 szerokości zygzaka? Mi się wydaje, że ma płynną regulację... Zresztą - możesz zadzwonić i dopytać się.
Pozostałe ściegi ustawia się wymieniając krzywki - ciekawe, czy jest komplet... Ania --- Ostatnio edytowane 2013-12-20 12:24:56 przez czeremcha --- ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie bój sie nowości, trzeba sie przekonac, może masz możliwość wziąc na raty? NAwet używke ale za wiecej niz w sumie 230 zł.Jak ma maszyna za duzo funkcji to sie z nich nie korzysta,ale moze, tak jak pisano tu, przydadza sie w przyszłości, ja dosyc długo polowałam na allegro na dobrą okazję, kilka miesięcy obserwowałam aukcje,az w wkoncu kupiłam nówke w Lidlu.Ucze sie szyc od podstaw, moze brak mi kompetencji, zeby sie wypowiadac, ale warto poczekac i dozbierać sobie wiecej pieniążków i moze w tym czasie trafi CI sie fajna używka podregulowana na allegro.W co wątpię, sprzedawcą musiałby być ktoś kto sprzedaje dobrą starą maszynę , bo kupił sobie nową. CHecesz za dużo za taką cene, chociaż jak uda się Tobie trafić na maszyne w tej cenie i bedziesz z niej zadowolony to daj znac ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
294 strony: « < 156 157 158 159 160 161 162 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.