294 strony: « < 157 158 159 160 161 162 163 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ten wyżej wspomniany Singer nie ma tylko trzech ustawień zygzaka, ma ustawienia od stebnówki do szerokiego - kółko fioletowe.
Trzy ma ustawienia pozycji igły - lewy, środkowy (najczęściej używany) i prawy - kółko żółte. Tu jest Łucznik 877 Obie maszyny za 230 złotych - po dodaniu do ceny maszyny kosztu przesyłki. Fides |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Raty odpadają ,a więcej nie odłożę ,bo siostry uznają ,że za dużo kasy wydam na maszyne ,a i tak ciężko jest je namówić abym mógł kupić drugą maszynę ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja wiem,że ma wszystkie ustawienia tylko mi chodzi o to ,że ja chce mieć płynną regulacje długości zygzaka ,a ta ma tylko 3 rodzaje zygzaka
Stara Gwardia
![]() |
|
Piotrze,
Napisz, co uważasz za płynną regulację zygzaka? Jak ją rozumiesz. I jaka według Ciebie maszyna ma taką regulację? Przykład. Fides |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A co do tego łucznika 877 to kupiłbym go gdyby nie to,że sprzedający ma tylko 97% pozytywów ,a zgodność z opisem to 4.8 xd ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Znaczy to ,że mogę regulować szerokość zygzaka pokrętłem albo suwakiem na różną szerokość conajmniej co 0.5 mm. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piotrze ja mam łucznika 743 (nie szukaj nie znajdziesz w necie) ma taką samą regulację suwakiem jak ten singer i zapewniam jest płynna. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Odpowiem tak:
Można skorzystać z wiedzy i znajomości maszyny - patrz wpis wyżej Agaaffki. Istnieją telefony, można zadzwonić i zapytać sprzedawcę (tak radziła Ci Czeremcha). Można też napisać maila. W internecie można znaleźć instrukcję i przestudiować przed zakupem. Dopytać na forum. Wiedza o maszynie to podstawa. Fides |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jeśli "co ileś" - to już nie jest regulacja płynna, ale skokowa.
Skąd wiesz, że maszyna z allegro ma tylko 3 szerokości zygzaka? Bo tak widać na próbce? Tym się nie sugeruj. Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Napiszę maila na pewno ,w takim razie po co są te 3 rodzaje zygzaka skoro ponoć sąjest regulacja jego szerokości? ________________________________________________________
|
294 strony: « < 157 158 159 160 161 162 163 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.