294 strony: « < 159 160 161 162 163 164 165 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Np. tak:
http://www.ebay.com/itm/Singer-Zig-Zag-Pattern-Cams-for-Singer-620-625-628-Sewing-Machine-FASHION-DISCS-/290696438017 Dyski można kupować oddzielnie tylko trzeba uważać do jakiego są modelu --- Ostatnio edytowane 2013-12-20 19:48:44 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oprócz krzywików, zapytaj, czy zgodziłaby się na poczekanie dłużej na zapłatę, niż 7 dni (chyba tyle jest w regulaminie na płatność na Allegro) i jeśli jesteś pewny na 100% zakupu, to kliknij "kup teraz".
Fides |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie jestem pewien zakupu ,bo nie rozmawialem z siostrami na ten temat , a wolałbym kupić wtedy gdy bede miec cala sume,bo moze byc roznie ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rozumiem. Zakupy pod presją czasu, to czasami nie są dobre zakupy, a pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł, w innych dziedzinach życia niekoniecznie. Jak nie ta maszyna, to będzie inna kiedy indziej. (Wiem coś o tym). Warto na pewno przeglądać dalej oferty.
Powodzenia Fides |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie dziękuje xd jeszcze licze ,że może upoluje łucznika 451 w mojej cenie :3
Stara Gwardia
![]() |
|
Poszperałem troche na allegro i jakbym dołożył trochę kasy to kupiłbym nowego łucznika annę ale opinie ma rozne i czy szybko sie popsuje i zastanawiam sie czy warto ja czy jednak lepiej singerkę ? ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Pietrek! Marudzisz, kurde, jak panienka w połogu! Kupuj i już! Bądźże chłopem, a nie torbą na jajka!
Co będzie to będzie! Rzuć losowi wyzwanie! (wyzwisko też) ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja nie tyle marudze co jestem niezdecydowany.Nie wiem czy dolozyc do nowej Anny czy kupic singera ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piotrze,
A w czym jest lepsza Anna od Argosa, którego masz? i Czy przybliżasz się do czy oddalasz od wyznaczonych przez siebie założeń np. od płynnej regulacji szerokości zygzaka. i Jak to ma się do wcześniejszych Twoich wyborów: Łucznik 451, Singer1862, Łucznik 877. Odpowiedzi powinieneś dla siebie sformułować, nie dla mnie. "Mierzyć dwa razy, ciąć raz." Zastanawiaj się, porównuj, szukaj według cech, walorów, które założyłeś sobie, że maszyna musi mieć. Zastanów się, co będziesz szył, jakie wyzwania będziesz przed sobą stawiał. Na forum znajdziesz informacje, co powinna dobra podstawowa maszyna mieć. Zdrowych Świąt Fides |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Odpowiem na te pytania na forum
Anna ma regulacje dlugosci i szerokosci sciegu i chyba dosisk stopki. Moja maszyna musi miec regulacje długości i szerokości ściegu ,a także regulacje docisku stopki.Musi być duża (większa od argosa) i ciężka żeby nie poruszała się podczas szycia. Każda z wybranych przeze mnie wczesniej ma praktycznie wszystko co chce ale nie za bardzo podoba mi się ich wygląd... Dziękuje za życzenia ,również życzę zdrowych,spokojnych ,rodzinnych Świąt ![]() ________________________________________________________
|
294 strony: « < 159 160 161 162 163 164 165 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.