294 strony: « < 160 161 162 163 164 165 166 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Potrze,
Dziękuję za życzenia. Przeczytaj instrukcję estetycznego Łucznika Anna. Pogłęb wiedzę na temat maszyn do szycia. Fides |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przeczytałem no i ona nie ma regulacji długości i szerokości ściegu a także regulacji docisku stopkitakże anna odpada.dzieki w pomocy zauwazeniu ,ze ta maszyna nie ma nic co wymagam ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co do singerki to chyba jedna krzywka jest w komplecie.dam zdj i tam u gory pod klapka jest cos metalowego podobnego dp krzywki ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dalej twierdzę, że to piękna maszyna. Zapytaj sprzedającego. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi też się podoba i ją kupię o ile nikt mnie nie wyprzedzi xD drugi raz taka okazja chyba sie nie trafi ,a sprzedawce zapytam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pytałem panią o krzywki i niestety ich nie posiada ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Maszyne musze kupic napewno ,bo za bardzo mnie dzisiaj argos zdenerwowal.Probowalem uszyc skarpety swiateczne ale zaczela petelkowac ,cos pukalo i zatrzymywala sie az wrescie zniszczyla material ,a igla pekla.Szybko jej znow nie tkne ,mam jej dosyc ,tylko mi nerwy psuje... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ach te nowoczesne skomputeryzowane maszyny... Ja nie mam takiej moja maszyna sama nie niszczy mi materiału. Mama mówiła milczenie jest złotem a cierpliwość popłaca(jeśli chodzi o milczenie nie posłuchałam jej tym razem).
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie mam komputerowej maszyny i nie zamierzam miec ,bo mi sie nie podobaja ,a ta sytuacje opisalem tylko po to zeby utwierdzic,ze musze zakupic nowa xD
Ps pieniadze juz mam takze maszyna bedzie moja o ile nikt jej kupi przede mna (oby) no i kupuje sb tez nozyce ,szereg igiel do roznych materialow i same materialy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piotrze, skoro masz już kase, to nacisnij opcje Kup teraz ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
294 strony: « < 160 161 162 163 164 165 166 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.