294 strony: « < 158 159 160 161 162 163 164 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuje serdecznie ![]() Na 60% kupie tego singera jesli nikt go nie kupi przede mną ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moim zdaniem wyłącznie dla orientacji, w którym miejscu jest suwak od szerokości zygzaka. I może być ustawiony pomiędzy znaczkami zygzaka.
![]() Fides --- Ostatnio edytowane 2013-12-20 17:30:33 przez Fides --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A można jaśniej? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dostałem już odp na maila ![]() ![]() Także od razu po świętach ją kupuje! ![]() Ps oby tylko nikt mi jej nie kupił :-I ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
w tej aukcji chyba jest opcja kup teraz ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no tak ale ja pieniądze bede miał w nastepnym tyg i nie jedtem pewien czy całą sume czy pożyczę od sis także musze poczekać ,a zamówię ją w niedzielę nastepna jesli nikt mnie nie wyprzedzi (oby nie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Skala regulatora szerokości zygzaka, który nazwałam wcześniej suwakiem, jest od zera do iluś tam milimetrów. Można przesuwać ów regulator, jak suwak w zamku błyskawicznym.
Czy w mailu do sprzedawcy pytałeś też o to, czy do ściegów ozdobnych potrzebne są krzywiki (takie wkładane tarcze)? Fides |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie pytałem ale mogę i tak ogólnie to o co mam jeszcze zapytać? ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Są potrzebne, tutaj jest instrukcja wystarczy pisać model:
http://www.singerco.com/accessories/instruction-manuals Może Pani ma gdzieś w zanadzrzu chociaż ze dwa. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nawet nie wiem jak wyglądają te ' krzywiki' ale ja mam ściegi ozdobne w Argosie i to dużo ,więc jak będę takowe potrzebować to będę używać argosa ![]() ________________________________________________________
|
294 strony: « < 158 159 160 161 162 163 164 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.