Wersja do druku

294 strony: « < 158 159 160 161 162 163 164 > »

Stara Gwardia
Piotrze ja mam łucznika 743 (nie szukaj nie znajdziesz w necie) ma taką samą regulację suwakiem jak ten singer i zapewniam jest płynna.
dziękuje serdecznie :) a łucznika 743 ma mama mojej przyjaciółki ,przynajmniej tak mi sie zdaje xD

Na 60% kupie tego singera jesli nikt go nie kupi przede mną
Napiszę maila na pewno ,w takim razie po co są te 3 rodzaje zygzaka skoro ponoć sąjest regulacja jego szerokości?
Moim zdaniem wyłącznie dla orientacji, w którym miejscu jest suwak od szerokości zygzaka. I może być ustawiony pomiędzy znaczkami zygzaka. :)

Fides

--- Ostatnio edytowane 2013-12-20 17:30:33 przez Fides ---
Stara Gwardia
Napiszę maila na pewno ,w takim razie po co są te 3 rodzaje zygzaka skoro ponoć sąjest regulacja jego szerokości?
Moim zdaniem wyłącznie dla orientacji, w którym miejscu jest suwak od szerokości zygzaka. I może być ustawiony pomiędzy znaczkami zygzaka. :)

Fides

--- Ostatnio edytowane 2013-12-20 17:30:33 przez Fides ---
A można jaśniej? :)
dostałem już odp na maila :)na szczęście maszyna posiada płynną regulację długości i szerokości ściegu :D
Także od razu po świętach ją kupuje! ;-)
Ps oby tylko nikt mi jej nie kupił :-I
w tej aukcji chyba jest opcja kup teraz :), kliknij i bedziesz spał spokojnie :)maszyna bedzie Twoja
w tej aukcji chyba jest opcja kup teraz :), kliknij i bedziesz spał spokojnie :)maszyna bedzie Twoja
no tak ale ja pieniądze bede miał w nastepnym tyg i nie jedtem pewien czy całą sume czy pożyczę od sis także musze poczekać ,a zamówię ją w niedzielę nastepna jesli nikt mnie nie wyprzedzi (oby nie:-) )
Skala regulatora szerokości zygzaka, który nazwałam wcześniej suwakiem, jest od zera do iluś tam milimetrów. Można przesuwać ów regulator, jak suwak w zamku błyskawicznym.

Czy w mailu do sprzedawcy pytałeś też o to, czy do ściegów ozdobnych potrzebne są krzywiki (takie wkładane tarcze)?

Fides
Stara Gwardia
Skala regulatora szerokości zygzaka, który nazwałam wcześniej suwakiem, jest od zera do iluś tam milimetrów. Można przesuwać ów regulator, jak suwak w zamku błyskawicznym.

Czy w mailu do sprzedawcy pytałeś też o to, czy do ściegów ozdobnych potrzebne są krzywiki (takie wkładane tarcze)?

Fides
Nie pytałem ale mogę i tak ogólnie to o co mam jeszcze zapytać?
Są potrzebne, tutaj jest instrukcja wystarczy pisać model:

http://www.singerco.com/accessories/instruction-manuals

Może Pani ma gdzieś w zanadzrzu chociaż ze dwa.
Nawet nie wiem jak wyglądają te ' krzywiki' ale ja mam ściegi ozdobne w Argosie i to dużo ,więc jak będę takowe potrzebować to będę używać argosa :D

294 strony: « < 158 159 160 161 162 163 164 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.