22 strony: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie nie o to chodzi. hehe ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
magnez33
podpisuję się pod Twoją wypowiedzią Dokłądając, teraz wojna sie nie opłaca, teraz walczy sie(zawłaszcza) tak żeby krwawych ofiar nie było. ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
I ja tez zgadzam się z Gosią i z ikk.
Dla mnie gender to zadne zagrozenie. Ale podnoszac ten temat pewne środowiska w Polsce odwróciły uwagę od siebie...Skutecznie jak widac ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niteczko, proszę nie próbuj nas ogłupiać. Unia zrobiła z nas kolonię, bo tego chcieliśmy - sami się na to zgodziliśmy. Gender nikogo nie ogłupi, tylko co najwyżej ludzie którzy używają tego słowa nie rozumiejąc jego znaczenia będą próbowali ogłupić owieczki, które dają się prowadzić na rzeź.
Bez obrazy, ale nie można wszystkiego co się usłyszy w kościele, czy w telewizji traktować jako prawdy objawionej i niezmiennej i powtarzać tego bez żadnej refleksji. ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Heh, lepiej bym tego nie ujęła ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wychodzimy poza dyskusję o gender, ale ok. Czy nie sądzisz, że gdyby więcej dziewczynek i chłopców uczyło się w szkole jak zakładać prezerwatywy, to może byłoby mniej niechcianych dzieci rodzonych przez młodocianych rodziców.
I jeszcze, jedno, moi rodzice też pracowali, nie miałam niani i byłam szczęśliwym dzieckiem, ale rodzice ze mną rozmawiali, tłumaczyli mi świat tak jak oni go widzieli i nie oglądali się na szkołę, że mnie wychowa czy innych ludzi. Mnie bardziej przeraża religia w szkole, bo to też jest indoktrynacja i dyskryminacja. A o moje zagubienie się nie martw. Ja mam bardzo jasne poglądy na życie, swoją wiedzę staram się pogłębiać, tylko dobija mnie rzucanie sloganami, słowami obcego pochodzenia po to żeby "ciemny lud" rzucił się sobie do gardeł, a w między czasie ktoś przepchnie kolejną wspaniałą ustawę, podniesie podatki, czy coś takiego. ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
matrioszka, przeciez homoseksualiści nie sa pozbawieni w Polsce praw, chodzi im tylko o zalegalizowanie związków homoseksualnych i tu im sie wydaje ze są prześladowani, skoro są mniejszością to niech sie pogodzą z tym ze nie mogą zalegalizować związku, bo w koncu są mniejszością, nie sobie żyją raze, wiele par żyje na kocią łape i nie chcą legalizacji. A nie krzyczą że są piętnowani, czy traktowani niesprawiedliwie.
![]() |
|
![]() |
|
Seksuolog specjalizujący się w badaniu DEWIACJI SEKSUALNYCH. ________________________________________________________
22 strony: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.