Zaaklimatyzowany
![]() |
|
http://www.zeberka.pl/art/za-nami-pierwszy-odcinek-project-runway-foto-28688
Kto wam sie spodobal ? Czy tez startowalas/les ? ________________________________________________________
Prosze wybaczyc moj rosyjski ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
najlepsza jest sepleniąca Rubik ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam nadzieję, że to było ironiczne stwierdzenie bo ja pani Rubik nie trawię!
![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
a ja w ogóle
dajcie spokój,chcą robić programy na wzór zagranicznych,nie tylko ten ale za Chiny im to nie wychodzi ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jeśli chodzi o inne kraje to ja widziałam tylko wersję amerykańską i pomijam sam program ale wydaje mi się, że Polska ubiera się o niebo lepiej ![]() ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
www.facebook.com/paulastoyshandmade |
|
Administrator
![]() |
|
Bo Rubikowa niby chwali w programie a za jakiś czas można przeczytać wywiad w którym to samo wydarzenie krytykuje. Nie da się jej dogodzić. Strasznie mnie to wkurza. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rubik na nie, ale sam program mnie zainteresował. Jestem pod wrazeniem kreatywnosci osob, ktore tam wystepują, chociaz uwazam, ze powininien zostac Zbyszek, bo jego worek na smieci o niebo lepiej wyglądał niz to paskudztwo, ktore zostawili ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja mam nieco mieszane uczucia. Co miało sprawdzić np. wpuszczenie ludzi do marketu budowlanego i kazanie im uszyć coś z materiałów dostępnych w tym sklepie. Oczywiście pewnie chodziło o sprawdzenie kreatywności. Ale nie wiem jak można komuś powiedzieć, że jest gorszy od innych bo uszył suknię z worka na śmieci a nie z ceraty czy wykałaczek jak inni. Mam nadzieję, że będzie chociaż kilka konkurencji, gdzie ci ludzie będą mogli pokazać co potrafią. Czekam na kolejne odcinki. Póki co kibicuję Dorocie ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-03-04 12:13:35 przez szpilka --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spodziewałam się, że będzie gorzej, ale na razie jest ok. Zobaczymy jak się rozkręci. A Rubik moim zdaniem też ok, jakby nie było bardzo dużo osiągnęła w świecie mody i jakieś pojęcie ma. Nie jestem przekonana co do ich mentora, Tim Gunn w amerykańskiej wersji jest świetny, więc wysoko poprzeczka zawieszona
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
haha to samo pierwsze co pomyslalam jak to ... ________________________________________________________
Prosze wybaczyc moj rosyjski ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.