10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Oglądałem w internecie wszystkie odcinki Runway Project, a ostatni bezpośrednio w TVN. I postanowiłem, że będę kibicował Piotrowi Czajczyńskiemu. Wyczuwam w tym chłopaku niezwykle ciekawą osobowość i zmysłowość.
Jak określiła go jedna z jurorek - to nieoszlifowany diament i to jest prawda ! Jako projektant może kiedyś zabłysnąć i wcale mi nie przeszkadza jego kobiecy "wizerunek", wręcz uważam, że nawet bardzo pasuje do tej scsnografii Runway Project. Powodzenia Piotrze !! |
|
Stały Bywalec
|
|
A ja uwielbiam Macieja ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tvn i tak będzie Promować kogo innego
![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
kogo ? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uważam że będą promować Jakuba.
A osobiście projekty maćka przypadły mi do gustu (podoba mi się jego twórcze myślenie nad tym co ma zrobić) Ciekawi mnie kto dojdzie do finału ponieważ już można zauważyć 5-6 silnych uczestników. Do jednego z odcinków powinni wziąć jako modeli normalne osoby z ulicy kobiety i mężczyzn, i zaprojektować to co oni chcą (strój na miasto , do pracy , impreze,) |
|
Stały Bywalec
|
|
Ja w finale obstawiam Militę, Lilianę i Jakuba. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo prawdopodobny finał
![]() Ciekawi mnie czy zrobią drugą edycje (Może warto było by zjawić się na eliminacjach dla samego sprawdzenia się) --- Ostatnio edytowane 2014-04-11 13:55:22 przez Vestiarius --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Mi jakoś przypadają do gustu projekty Jakuba (wiem, że jego zachowanie pozostawia wiele do życzenia, ale to nie o zachowaniu program). Większość jego projektów sama bym założyła - kiedy była moda ulicy to ta sukienka była dla mnie super - mimo, że nie ocenili jej jakoś specjalnie. No, ale każdy ma inny gust.
Sam w sobie program jest trochę przereklamowany, ale wciąga (ciekawi mnie kto co uszyje itp.) Ja uważam, że finał to Jakub, Lili i Piotr |
|
Stały Bywalec
|
|
A ja po ostatnim odcinku zastanawiam się czy to ze mną jest coś nie tak czy z jurorami (no ale pewnie ze mną, na to wychodzi), ale sukienka Seweryna według mnie to masakra. Nie założyła bym jej nawet po domu a co dopiero do ślubu. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to była ta szara, prawda? Mnie osobiście ona bardzo się podobała. Taka bardzo współczesna, minimalistyczna. Kojarzy mi się z zimnymi minimalistycznymi wnętrzami, betonowa posadzką. Choć sama na ślub takiej bym nie założyła, bo mam zupełnie inny styl, to jestem w stanie sobie wyobrazić pannę młodą w takiej sukni i całe wesele stylizowane podobnie.
Do mnie zupełnie nie przemówiła suknia Sieradzkiego. Lubię koronki, ale te powycinane z koronki kwiatki, które sterczały i było widać, że to wycinanka, wyglądały moim zdaniem beznadziejnie. ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.