Wersja do druku

10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »

Mistrz Krawiectwa
Oglądałem w internecie wszystkie odcinki Runway Project, a ostatni bezpośrednio w TVN. I postanowiłem, że będę kibicował Piotrowi Czajczyńskiemu. Wyczuwam w tym chłopaku niezwykle ciekawą osobowość i zmysłowość.
Jak określiła go jedna z jurorek - to nieoszlifowany diament i to jest prawda !
Jako projektant może kiedyś zabłysnąć i wcale mi nie przeszkadza jego kobiecy "wizerunek", wręcz uważam, że nawet bardzo pasuje do tej scsnografii Runway Project. Powodzenia Piotrze !!

Stały Bywalec
A ja uwielbiam Macieja :) gość jest po prostu fantastyczny :D
Stały Bywalec
kogo ?

A osobiście projekty maćka przypadły mi do gustu (podoba mi się jego twórcze myślenie nad tym co ma zrobić)

Ciekawi mnie kto dojdzie do finału ponieważ już można zauważyć 5-6 silnych uczestników.

Do jednego z odcinków powinni wziąć jako modeli normalne osoby z ulicy kobiety i mężczyzn, i zaprojektować to co oni chcą (strój na miasto , do pracy , impreze,)
Stały Bywalec
Ja w finale obstawiam Militę, Lilianę i Jakuba.

Ciekawi mnie czy zrobią drugą edycje (Może warto było by zjawić się na eliminacjach dla samego sprawdzenia się)

--- Ostatnio edytowane 2014-04-11 13:55:22 przez Vestiarius ---
Świeżynek
Mi jakoś przypadają do gustu projekty Jakuba (wiem, że jego zachowanie pozostawia wiele do życzenia, ale to nie o zachowaniu program). Większość jego projektów sama bym założyła - kiedy była moda ulicy to ta sukienka była dla mnie super - mimo, że nie ocenili jej jakoś specjalnie. No, ale każdy ma inny gust.
Sam w sobie program jest trochę przereklamowany, ale wciąga (ciekawi mnie kto co uszyje itp.)
Ja uważam, że finał to Jakub, Lili i Piotr
Stały Bywalec
A ja po ostatnim odcinku zastanawiam się czy to ze mną jest coś nie tak czy z jurorami (no ale pewnie ze mną, na to wychodzi), ale sukienka Seweryna według mnie to masakra. Nie założyła bym jej nawet po domu a co dopiero do ślubu.
A ja po ostatnim odcinku zastanawiam się czy to ze mną jest coś nie tak czy z jurorami (no ale pewnie ze mną, na to wychodzi), ale sukienka Seweryna według mnie to masakra. Nie założyła bym jej nawet po domu a co dopiero do ślubu.
to była ta szara, prawda? Mnie osobiście ona bardzo się podobała. Taka bardzo współczesna, minimalistyczna. Kojarzy mi się z zimnymi minimalistycznymi wnętrzami, betonowa posadzką. Choć sama na ślub takiej bym nie założyła, bo mam zupełnie inny styl, to jestem w stanie sobie wyobrazić pannę młodą w takiej sukni i całe wesele stylizowane podobnie.

Do mnie zupełnie nie przemówiła suknia Sieradzkiego. Lubię koronki, ale te powycinane z koronki kwiatki, które sterczały i było widać, że to wycinanka, wyglądały moim zdaniem beznadziejnie.

10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.