Wersja do druku

10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >

Stara Gwardia
Ile osób tyle gustów :(

My prości, zwykli, szarzy ludzie, nie znamy się na modzie, nie bywamy w świecie.

Stara Gwardia
Sukienka jak sukienka, prosta, minimalistyczna, może się podobać, ale ... ja zgrzytałam zębami przy każdym zbliżeniu na rękawy ... widzieliście jak to było uszyte?
Takie proste rzeczy MUSZĄ być wykonane perfekcyjnie! Inaczej efektu brak.
Sukienka jak sukienka, prosta, minimalistyczna, może się podobać, ale ... ja zgrzytałam zębami przy każdym zbliżeniu na rękawy ... widzieliście jak to było uszyte?
Takie proste rzeczy MUSZĄ być wykonane perfekcyjnie! Inaczej efektu brak.
ja myślę, że oni po prostu nie mają czasu na perfekcyjne wykończenie. Jakby robili zbliżenia na te ciuchy, to w każdym można by było dostrzec jakąś masakrę. A sukienka Lili z jakiegoś odcinka, która na szpilkach była?..
Jak to któryś z projektantów powiedział że przecież oni nie są kur...... krawcami!!!!

Oni muszą mieć ludzi od wszystkiego.
Stara Gwardia
Sory ale uszyć tez trzeba umieć a nie tylko rysunek sobie walnąć i uważać się za projektanta. Takich projektantów to są na pęczki. Osoliński to jest projektant, zaprojektuje i wszystko ładnie uszyje wręcz perfekcyjnie.
Pogromca spamerów
zgadzam sie
Administrator
Jak to któryś z projektantów powiedział że przecież oni nie są kur...... krawcami!!!!

Oni muszą mieć ludzi od wszystkiego.

Faktycznie. Też się zdziwiłam a nawet lekko zbulwersowałam.

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
To może do drugiej edycji wszyscy pójdziemy razem ? :)
Pogromca spamerów
my jestesmy za dobrzy w szyciu
Świeżynek
A jak się wam podobała sukienka ślubna Liliany? Ja osobiście nie założyłabym sukienki, w której widać mi majtki (szczególnie na własny ślub)

10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.