Wersja do druku

10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >

Stały Bywalec
Mi się sukienka Liliany podobała strasznie, mogła bym ją założyć ale pod warunkiem że przód byłby jednak dłuższy.

Administrator
Dziś płakałam ze śmiechu - hasła Prokopa są boskie, uwielbiam go. Zresztą Wellman też. Fajny odcinek choć projekty okropne. Jedynie ta sukienka...

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
mnie sie wyjatkowo w tym odcinku nic nie podobalo naprawde NIC :(
Czuje sie zdziwiona ze ciagle narzekali i wymawiali ze no bo to niestendartowe wymiary to trudno cos stworzyc , HALOOOOO a ktojest standartowy??

Ja chodze na kurs krawiectwa i ilu uczestnikow to tyle wymiarow nikt nie jest taki sam i co najwazniejsze nikt nie jest KATALOGOWY nawet dziewczyny wygladajace jak modelki zawsze cos musza poprawiac i dopasowac wiec nie kumam dla kogo niby oni chca projektowac ?? skoro na indywidualne osoby dali plame , masakra
:zalamka:

Nur Frauen mit Tattoos sind sexy
Administrator
No właśnie - nikt nie jest standardowy. Prokop wygląda jak tyka, wysoki i bardzo szczupły a Wellman to kuleczka i oboje chcą wyglądać dobrze. Co ważne znają swoje mocne i słabe strony. To mi się podobało.

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Tak jest drogie robaczki jak psełdo projektanci nie znaja sie na konstrukcjach a tym bardziej nie zrobią prostej konstrukcji odzieży tym bardziej spodni na Prokopa.
Stara Gwardia
Obejrzeliśmy dziś (z mężem) po raz pierwszy prawie cały (spóźnienia po przerwach na reklamy)odcinek. Nie żałujemy, że dotychczas nie oglądaliśmy. Żenada. Brak słów.Pod różnymi względami. Uczestnicy myślą o sobie a jurorzy też im wmawiają, że są kreatorami, artystami a dziś nie pokazali nic oryginalnego, nowego, odkrywczego. Nie znają podstaw konstrukcji, modelowania, nie potrafią dobrać ani dopasować modelu do sylwetki. O sztuce krawieckiej też nie mają wielkiego pojęcia, bo te ciuchy jakoś dziwnie się marszczyły, ciągnęły.
Przyznam, że oglądaliśmy ten program z niedowierzaniem. Wydaje się, że to jeden z ostatnich odcinków, więc zostali w programie najlepsi. Aż strach pomyśleć jaki poziom reprezentowali pozostali. Myślę sobie, że oprócz rozbujałego "ego", w uczestnikach nie ma nic wielkiego, a program powstał po to, aby AR mogła pokazywać swoje kreacje, które z resztą też mnie nie zachwycają. Pewnie zaraz zostanę skrytykowana, że jadę po programie, choć obejrzałam tylko jeden odcinek. No cóż - szkoda mi czasu na oglądanie programów, które lansują osoby nie mające niczego do zaoferowania.
Na tym Forum jest wielu ludzi, którzy swoim talentem, kreatywnością, wyobraźnią i umiejętnościami zapędziliby wszystkich uczestników razem i każdego z osobna w tzw. kozi róg. Szkoda tylko, że nie mają takiego parcia na szkło. Każdy "krawiec usługowy" wie, jakie pomysły mają klienci i ile trzeba się nagimnastykować, aby spełnić ich wizje.
Swoja drogą chciałabym zobaczyć minę Doroty Wellman po obejrzeniu się w sukience uszytej przez niektóre z Was, moje Drogie, Niedoścignione, Utalentowane, Pracowite Koleżanki (oczywiście Kolegów też tu mam na myśli).
Świeżynek
Witajcie,
nowa jestem,ale pozwolę sobie na wypowiedź.
Program oglądam od początku,bo bardzo mnie interesowało to, w jakiej formie będzie przedstawione projektowanie i niestety,ale zawiodłam się.
Oczywiście są plusy,promocja i pokazanie,że nie jesteśmy daleko w tyle,ale...
dla mnie ubranie powinno być ozdobą. Powinno mnie wyróżnić w pozytywnym znaczeniu.
A tu niestety projekty na jedno kopyto,albo takie,które raczej oszpecą modelkę.
Ja rozumiem moda i "zachód",ale nie przesadzajmy.
No i te pomysły...szycie z parasolek i materiałów budowlanych - jest tyle pięknych tkanin,z których Ci utalentowani ludzie mogliby stworzyć dzieła sztuki!!!
Mam swoje typy (niektórzy już odpali),które są najbliżej podkreślenia kobiecości i trzymam mocno kciuki za ich dalszą karierę - nawet bez wygranej.
Świeżynek
Tak jest drogie robaczki jak psełdo projektanci nie znaja sie na konstrukcjach a tym bardziej nie zrobią prostej konstrukcji odzieży tym bardziej spodni na Prokopa.
prawda, Prokop jest jak najbardziej wymairowy, tyle, ze większy. Wellman jest trudniejsza, ale też do ogarnięcia ;)
Stara Gwardia
No i wczoraj się okazał kogo wybrali, choć szczerze w tej trójce Jacob był dla mnie po prostu 3. Strasznie podobała mi się kreatywność Maćka a Liliana po postu ma doświadczenie i pomysły także. Jakub niestety zraził mnie swoją osobowością. Chyba przejedli mi się projektanci "wyfiukowani".

10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.