294 strony: « < 121 122 123 124 125 126 127 > »
Stara Gwardia
|
|
Miałam go jest super. Dobra maszyna.
Pogromca spamerów
![]() |
|
no ja tez go mam kuuupe lat ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
ha! znalazłam i przeczytałam instrukcję do 884
![]() czy uważacie ze po zakupie od razu na przegląd czy mogę próbować szyć? mamamarta55 - a czemu już nie masz? wymieniłaś na lepszą? EDIT: to chyba nie papieros tylko rdza!! ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-09-03 15:09:29 przez ola_zet --- |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
zapodaj linka do aukcji ________________________________________________________
|
|
Szpec od maszyn
![]() |
|
Przegląd po zakupie używanej maszyny jest wskazany, pozwoli uniknąć nerwów i wykorzystać w pełni możliwości maszyny. Zakup i przegląd da maszynę o przyzwoitej jakości i trwałości, porównywalna nowa będzie kosztowała conajmniej 2 razy więcej. Co do dzianin, to występują takie z którymi każda domowa maszyna będzie miała ciężko.
Ps. Na plus tej maszyny przemawia dostępność części, a do przeglądu czy naprawy przyjmie ją każdy zakład naprawy maszyn w Polsce. --- Ostatnio edytowane 2013-09-03 15:42:08 przez bogdan --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
http://allegro.pl/show_item.php?item=3509973218
na pytanie o wyposażenie dodatkowo dostałam zdjęcie "tego co jest w pudełeczku" : |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
to nie rdza,bo to ramie akurat z plastyku/plastiku jest
widze,ze zakupiona mam nadzieje,ze bedziesz z niej zadowolona ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
dzięki za dobre wieści
![]() jeszcze nie zakupiona, mam nadzieję że do niedizeli nikt mnie nie przelicytuje |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja ją mam praktycznie nadal właśnie z mężem ją składamy z powrotem i pójdzie do mechanika bo pękła sprężyna od zygzaka i szyje tylko prosto. Dałam ją córce ale w związku z tym że u niej nie ma blisko mechanika przywiozłam do domu. Mam zamiar ją zostawić sobie a jej dać nowego SilwerCresta. Ja mam Pfaffa 422 i Gritznera starego do regulacji.
To właściwie jest Singer Stylist 834 tylko z czasów jak Łucznik połączył się Singerem. Póżniej już ta sama maszyna nazywała się Łucznik 834. Kupiłam ją na początku lat osiemdziesiątych. --- Ostatnio edytowane 2013-09-03 17:43:55 przez mamamarta55 --- ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Świeżynek
![]() |
|
mi chodzi o takie zwykłe, bawełniane, jak na podkoszulkę. myślisz ze z tym będzie problem?
|
294 strony: « < 121 122 123 124 125 126 127 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.